Skip to content

Verrasend planten abonnement

Elke drie maanden een planten abonnement ontvangen? Verzeker jezelf van de meest exclusieve orchideeën uit onze kwekerij. Bij Kolibri Company ben je met een orchideeën abonnement verzekerd van ons meest exclusieve orchideeën met nooit eerder vertoonde kleuren, vormen en patronen. Deze orchideeën zijn online niet verkrijgbaar, super exclusief dus!

Orchidee abonnement met exclusieve orchideeën

Waarom zou ik een abonnement moeten afnemen?

Exclusieve orchideeën

Exclusieve orchideeën

Verzeker jezelf van de meest exclusieve orchideeën uit onze kwekerij. We kiezen orchideeën met nooit eerder vertoonde kleuren, vormen en patronen uit. Het zijn orchideeën van topkwaliteit en zijn online niet verkrijgbaar.

 Elke zending met sierpot

Elke zending met sierpot

Bij elke levering van een plant abonnement ontvang je een sierpot uit de Kolibri Home collectie. Hierdoor ontvang je een complete plantenset die direct in elk interieur past.

Vier keer per jaar!

Vier keer per jaar!

Ontvang elke 3 maanden nieuwe orchideeën dankzij een planten abonnement. Een eyecatcher in huis, thuisgestuurd tot aan de voordeur.

Vers uit de kwekerij

Vers uit de kwekerij

Al onze planten worden met zorg, liefde en passie gekweekt. Wij versturen de planten uit het abonnement direct vanuit onze kwekerij, verser kan niet!

Meer info over abonnementen 

Speciaal voor abonnementhouders zetten wij prachtige, exclusieve orchideeën apart in onze orchideeënkwekerij. Zo ben jij al (toekomstig)abonnementshouder verzekerd van exclusieve orchideeën en kunnen wij jou verrassen van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Waarom een Kolibri abonnement?

  • Ontvang exclusieve Kolibri Orchids
  • Orchideeën van topkwaliteit
  • Altijd een verrassing en wat moois in huis
  • Elke zending met sierpot
  • Bij de 1ste zending gratis orchideeënvoeding
  • Maandelijks opzegbaar; je zit niet vast aan een abonnement

Voordelen

Het kost geen tijd meer op zelf op zoek te gaan naar orchideeën en met een abonnement haal je om de drie maanden een complete set in huis van topkwaliteit. 

Onze abonnementen

Jij bepaalt zelf de grootte van je abonnement. Jij hebt keuze uit:

Op welke dag wordt het verzonden?

Ieder kwartaal ontvang je een plantenpakket van ons. De planten worden iedere eerste werkdag van de maand verstuurd vanaf het moment dat je je abonnement afsluit. Voorbeeld: je sluit een abonnement op donderdag 20 oktober 2022 af. Dan ontvang je de zendingen als volgt:

  • 1e zending wordt op maandag 1 november ingepakt en verstuurd
  • 2e zending wordt op woensdag 1 februari ingepakt en verstuurd
  • 3e zending wordt op maandag 1 mei ingepakt en verstuurd
  • 4e zending wordt op dinsdag 1 augustus ingepakt en verstuurd

Wat is de levertijd?

De zendingen worden naar verwachting 1 tot 2 dagen na verzending bij je geleverd. De verzonden planten worden door ons geselecteerd op basis van unieke, bijzondere eigenschappen. Bij iedere zending kiezen we een bijpassende, neutrale sierpot die goed bij de planten passen.

Nog meer weten over onze abonnementen? 

Op zoek naar een planten abonnement met orchideeën? Bij Kolibri Company ben je met een abonnement elke 3 maanden verzekerd van de meest exclusieve orchideeën uit onze orchideeënkwekerij. Deze orchideeën met nooit eerder vertoonde kleuren, vormen en patronen vind je niet online op onze webshop.

 

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2