Skip to content

Planten abonnement met orchideeën

Altijd mooie planten in huis, wie wil dat nu niet? Met het planten abonnement van Kolibri Company kan het! Ontvang iedere 3 maanden de mooiste planten. Vers uit onze eigen kwekerij! 

Met het plantenabonnement van Kolibri Company ben je verzekerd van onze meest exclusieve orchideeën met nooit eerder vertoonde kleuren, vormen en patronen. Deze orchideeën zijn super exclusief en nergens anders verkrijgbaar!

Orchidee abonnement met exclusieve orchideeën

Voordelen van een planten abonnement

Exclusieve orchideeën

Exclusieve orchideeën

Verzeker jezelf van de meest exclusieve orchideeën uit onze kwekerij. We kiezen orchideeën met nooit eerder vertoonde kleuren, vormen en patronen uit. Het zijn orchideeën van topkwaliteit met potmaat 9 cm en zijn online niet verkrijgbaar.

 Elke zending met sierpot

Elke zending met sierpot

Bij elke levering van een plant abonnement Premium ontvang je een sierpot uit de Kolibri Home collectie. Hierdoor ontvang je een complete plantenset die direct in elk interieur past.

Vier keer per jaar!

Vier keer per jaar!

Ontvang elke 3 maanden verse orchideeën met ons planten abonnement. Een eyecatcher in huis, thuisgestuurd tot aan de voordeur.

Vers uit de kwekerij

Vers uit de kwekerij

Al onze planten worden met zorg, liefde en passie gekweekt. Wij versturen de planten uit het abonnement direct vanuit onze kwekerij, verser kan niet!

Onze planten abonnementen

Ontdek en kies het abonnement dat bij jou past

Meer over het plant abonnement

Speciaal voor abonnementhouders zetten wij prachtige en exclusieve orchideeën apart. Met een planten abonnement ontvang je deze orchideeën om de drie maanden. Hiermee kun je genieten van het moois dat de natuur te bieden heeft.

Waarom een abonnement planten afsluiten?

 • Ontvang exclusieve Kolibri Orchids met potmaat 9 cm
 • Orchideeën van topkwaliteit
 • Vers uit onze eigen kwekerij
 • Altijd een verrassing 
 • Een sierpot bij een Premium abonnement
 • Altijd opzegbaar, je zit nergens aan vast!
 • Gratis orchideeënvoeding bij de 1de zending

Verschillende opties plant abonnement

Je kunt kiezen uit twee verschillende abonnementsvormen, Basic en Premium. Door deze keuze kun jij een abonnement kiezen dat aansluit bij jouw wensen. Ga je voor een Basic abonnement dan verrassen wij jou elke drie maanden met de meest bijzondere orchideeën. Hierbij kun je ze zelf in een sierpot plaatsen die jij al thuis hebt staan.

Wil jij liever compleet ontzorgt worden? Ga dan voor ons Premium abonnement. Hierbij leveren wij jou elk drie maanden onze bijzondere orchideeën compleet in bijpassende sierpotten uit onze Kolibri Home lijn.

Onze orchidee abonnementen

Ontdek en kies jouw plant abonnement die bij jou past

Altijd een verrassing

Met een planten abonnement bij Kolibri Company zoeken wij de mooiste orchideeën voor jou uit. Het kost geen tijd meer om zelf orchideeën te zoeken. Daarnaast ontvang je bij een premium abonnement een complete plant in pot set.

Wil jij orchideeën online kopen, maar vind je het een lastige keuze welke orchidee je gaat kiezen? In onze orchideeënkwekerij kiest onze assortimentsmanager Sabine voor abonnementhouders van het planten abonnement de exclusieve orchideeën uit. Om zo jou te verrassen en te laten genieten van onze Kolibri Orchids. Ideaal wanneer je zelf niet op zoek wilt gaan, maar wel orchideeën in huis wilt hebben.

Hoe werkt het plant abonnement

Jij bepaalt zelf de grootte van je plantenabonnement. We hebben namelijk zes verschillende abonnementsvormen. Je hebt keuze uit:

 • Kolibri abonnement Premium Small
 • Kolibri abonnement Premium Medium
 • Kolibri abonnement Premium Giant
 • Kolibri abonnement Basic Small
 • Kolibri abonnement Basic Medium
 • Kolibri abonnement Basic Giant

Wat klanten zeggen over het plant abonnement

3
2
1

Wanneer ontvang ik mijn planten?

Ontvang jouw groene verrassing sneller dan ooit! Bij Kolibri Company hebben we ons plantenabonnement vernieuwd. Je krijgt jouw eerste orchideeën binnen 1 tot 3 werkdagen na het afsluiten van je abonnement, direct bij jou thuisbezorgd. En het beste nieuws? Elke drie maanden staat er een nieuwe levering voor je klaar! 

Wat is de levertijd van een plant abonnement

Zendingen worden naar verwachting 1 tot 3 werkdagen na verzending bij jou thuisbezorgd. De verzonden planten worden door ons geselecteerd op basis van unieke, bijzondere eigenschappen. 

Plant abonnement voor bedrijven

Op zoek naar een plantenabonnement op maat voor op kantoor? Wij bieden bedrijven de mogelijkheid een abonnement voor onze orchideeën af te sluiten. Wij zorgen iedere drie maanden voor een wisselend aanbod, passend bij jouw wensen.

Interesse in het afsluiten van een plantenabonnement voor op kantoor? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Mail naar hello@kolibricompany.nl 

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2