Skip to content

Kolibri stories | Dominika, onze taakverantwoordelijke stokafdeling

Bij Kolibri Company, waar passie voor orchideeën en teamwork samenkomen, zijn het onze medewerkers die het mogelijk maken. Om jou een kijkje achter de schermen te geven, laten we je in deze blog kennismaken met Dominika. Ze vertelt over haar kennismaking met Kolibri en haar groei binnen het bedrijf tot taakverantwoordelijke stokafdeling.

Op naar een 12,5 jubileum
‘’Ongeveer 10 jaar geleden begon mijn reis bij Kolibri Company. Via een uitzendbureau ben ik hier aan de slag gegaan en werkte op verschillende productieafdelingen. Ik kom uit Polen en de Nederlandse taal sprak ik toen nog niet. Tijdens mijn werk besloot ik om Nederlands te leren en ging hiervoor naar school. Doordat ik de Nederlandse taal leerde, kon ik meer werkzaamheden binnen het bedrijf uitvoeren. Dit leidde tot het uitvoeren van nieuwe functies en inmiddels werk ik al ongeveer 10 jaar bij Kolibri!’’

Taakverantwoordelijke stokken
‘’Onze Kolibri Orchids komen langs verschillende productieafdelingen, zo ook bij de stokafdeling. Dit is een afdeling waar ongestokte orchideeën binnenkomen, maar die met stok aan de takken de afdeling verlaten. Nadat ze gestokt zijn, worden de orchideeën gesorteerd door een camera op aantal takken en lengte van de takken. Er vinden veel automatische processen op deze afdeling plaats, maar we werken daarnaast met een groot team om alle orchideeën te stokken. Om deze afdeling zo goed mogelijk te laten verlopen, ben ik de taakverantwoordelijke. Deze functie houdt onder andere in dat ik de machines controleer, eventuele storingen oplos en bepaal welke soorten orchideeën gestokt moeten worden. Ik voer regelmatig gesprekken met mijn team om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier en geluk werkt.

Omdat we binnen ons bedrijf met verschillende culturen werken, vertaal ik onze interne nieuwsbrief voor onze Poolse medewerkers. Zo wordt elke werknemer betrokken bij de gebeurtenissen in het bedrijf en goed op de hoogte gesteld.’’

 

Kolibri dag
‘’Net zoals bij alle productieafdelingen, begint de stokafdeling rond 7:00. Ik begin iets eerder om de machines op te starten en om te controleren of alles naar behoren werkt. Daarna organiseer ik wie waar zit bij het stokken en het sorteren om ervoor te zorgen dat de dag zo efficiënt mogelijk verloopt. Regelmatig ben ik aanwezig bij vergaderingen met mijn leidinggevende en het verkoopteam om ervoor te zorgen dat we goed op schema liggen.’’

Favoriete Kolibri Orchids
‘’Alle Kolibri Orchids zijn mooi! Ik heb zelf al veel Kolibri Orchids thuis staan.’’

Het leukste aan jouw baan is…
‘’Het leukste aan mijn baan is de mogelijkheid om voortdurend te leren en te groeien. Mijn werk is zeer gevarieerd en ik geniet van de communicatie met mijn collega’s. Ik houd van de gesprekken die ik voer met het personeel en de uitdagingen die het werk meebrengen.’’

Meer volgen van Kolibri Company? Via onze socialmediakanalen inspireren we je met de leukste foto’s, video’s en geven we een kijkje achter de schermen.

Instagram: @kolibri_company_
Facebook: @KolibriCompany

Kolibri stories | Dominika, onze taakverantwoordelijke stokafdeling

Bij Kolibri Company, waar passie voor orchideeën en teamwork samenkomen, zijn het onze medewerkers die het mogelijk maken. Om jou een kijkje achter de schermen te geven, laten we je in deze blog kennismaken met Dominika. Ze vertelt over haar kennismaking met Kolibri en haar groei binnen het bedrijf tot taakverantwoordelijke stokafdeling.

Op naar een 12,5 jubileum
‘’Ongeveer 10 jaar geleden begon mijn reis bij Kolibri Company. Via een uitzendbureau ben ik hier aan de slag gegaan en werkte op verschillende productieafdelingen. Ik kom uit Polen en de Nederlandse taal sprak ik toen nog niet. Tijdens mijn werk besloot ik om Nederlands te leren en ging hiervoor naar school. Doordat ik de Nederlandse taal leerde, kon ik meer werkzaamheden binnen het bedrijf uitvoeren. Dit leidde tot het uitvoeren van nieuwe functies en inmiddels werk ik al ongeveer 10 jaar bij Kolibri!’’

Taakverantwoordelijke stokken
‘’Onze Kolibri Orchids komen langs verschillende productieafdelingen, zo ook bij de stokafdeling. Dit is een afdeling waar ongestokte orchideeën binnenkomen, maar die met stok aan de takken de afdeling verlaten. Nadat ze gestokt zijn, worden de orchideeën gesorteerd door een camera op aantal takken en lengte van de takken. Er vinden veel automatische processen op deze afdeling plaats, maar we werken daarnaast met een groot team om alle orchideeën te stokken. Om deze afdeling zo goed mogelijk te laten verlopen, ben ik de taakverantwoordelijke. Deze functie houdt onder andere in dat ik de machines controleer, eventuele storingen oplos en bepaal welke soorten orchideeën gestokt moeten worden. Ik voer regelmatig gesprekken met mijn team om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier en geluk werkt.

Omdat we binnen ons bedrijf met verschillende culturen werken, vertaal ik onze interne nieuwsbrief voor onze Poolse medewerkers. Zo wordt elke werknemer betrokken bij de gebeurtenissen in het bedrijf en goed op de hoogte gesteld.’’

 

Kolibri dag
‘’Net zoals bij alle productieafdelingen, begint de stokafdeling rond 7:00. Ik begin iets eerder om de machines op te starten en om te controleren of alles naar behoren werkt. Daarna organiseer ik wie waar zit bij het stokken en het sorteren om ervoor te zorgen dat de dag zo efficiënt mogelijk verloopt. Regelmatig ben ik aanwezig bij vergaderingen met mijn leidinggevende en het verkoopteam om ervoor te zorgen dat we goed op schema liggen.’’

Favoriete Kolibri Orchids
‘’Alle Kolibri Orchids zijn mooi! Ik heb zelf al veel Kolibri Orchids thuis staan.’’

Het leukste aan jouw baan is…
‘’Het leukste aan mijn baan is de mogelijkheid om voortdurend te leren en te groeien. Mijn werk is zeer gevarieerd en ik geniet van de communicatie met mijn collega’s. Ik houd van de gesprekken die ik voer met het personeel en de uitdagingen die het werk meebrengen.’’

Meer volgen van Kolibri Company? Via onze socialmediakanalen inspireren we je met de leukste foto’s, video’s en geven we een kijkje achter de schermen.

Instagram: @kolibri_company_
Facebook: @KolibriCompany

Gerelateerde Stories

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2