Skip to content

Kolibri Stories | Maak kennis met Katinka, onze HR-medewerker

Met meer dan 100 medewerkers in onze kwekerij, staat onze HR-medewerker klaar om arbeidsgerichte vragen te beantwoorden. Benieuwd naar een Kolibri dag van onze HR-medewerker Katinka? Je leest het in deze blog.

Waar houdt een HR-medewerker zich mee bezig?
‘’Als HR-medewerker voor Kolibri ben ik dagelijks bezig met het voeren van personeelsgesprekken, het beantwoorden van vragen over arbeidsvoorwaarden en scholing, en het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Maar mijn werk houdt niet op bij deze taken alleen; flexibiliteit en snel kunnen inspelen op de behoeften van medewerkers zijn ook van belang in mijn functie.

Ik ben verantwoordelijk voor de drie locaties van Kolibri, dus een typische dag kan variëren van gesprekken voeren met medewerkers tot het bezoeken van een andere locatie. De afwisseling in mijn werkzaamheden maakt elke dag anders en uitdagend.’’

Kennismaking Kolibri
‘’Voordat ik bij Kolibri werkte, had ik nog nooit een orchidee gekocht. Ik associeerde het als kamerplant in de vensterbank. Maar nu ik hier werk, heb ik een nieuwe waardering voor orchideeën gekregen. Ik vind het geweldig dat er rekening wordt gehouden met interieurtrends en zou nu elke orchidee in huis willen neerzetten.

Een hoogtepunt in mijn werk is het voeren van functioneringsgesprekken met onze medewerkers. Dit tweezijdige gesprek tussen werkgever en werknemer biedt ons de kans om de ontwikkeling en ambities van onze medewerkers te bespreken. Het is erg bevredigend om te luisteren naar hun verhalen en hen te adviseren bij hun persoonlijke ontwikkeling.’’

Kolibri en haar medewerkers
‘’Kolibri investeert graag in haar medewerkers door middel van training en ontwikkeling. We zijn onlangs gestart met de Mflix Academy, een trainingsplatform waar onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen in samenwerking en leiderschap. Ik blijf up-to-date door het volgen van nieuws, HR-platforms en klankbordgroepen om op de hoogte te blijven van cao-ontwikkelingen en veranderingen in arbeidswetten.’’

Het leukste aan jouw baan…
‘’Maar wat ik het leukste vind aan mijn baan bij Kolibri is de samenwerking met onze medewerkers. Het adviseren en begeleiden van hen om hun ambities waar te maken, geeft mij voldoening. Bij Kolibri krijgen medewerkers de mogelijkheden om zich te ontwikkelen, wat erg fijn is.

Als je op zoek bent naar een werkgever die investeert in haar medewerkers en waar je dagelijks uitgedaagd wordt, dan is Kolibri zeker iets voor jou!’’

Wil jij meer weten van onze Kolibri medewerkers? Houd onze blog dan goed in de gaten.

Meer volgen van Kolibri Company? Via onze socialmediakanalen inspireren we je met de leukste foto’s, video’s en geven we een kijkje achter de schermen.

Instagram: @kolibri_company_
Facebook: @KolibriCompany

Kolibri Stories | Maak kennis met Katinka, onze HR-medewerker

Met meer dan 100 medewerkers in onze kwekerij, staat onze HR-medewerker klaar om arbeidsgerichte vragen te beantwoorden. Benieuwd naar een Kolibri dag van onze HR-medewerker Katinka? Je leest het in deze blog.

Waar houdt een HR-medewerker zich mee bezig?
‘’Als HR-medewerker voor Kolibri ben ik dagelijks bezig met het voeren van personeelsgesprekken, het beantwoorden van vragen over arbeidsvoorwaarden en scholing, en het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Maar mijn werk houdt niet op bij deze taken alleen; flexibiliteit en snel kunnen inspelen op de behoeften van medewerkers zijn ook van belang in mijn functie.

Ik ben verantwoordelijk voor de drie locaties van Kolibri, dus een typische dag kan variëren van gesprekken voeren met medewerkers tot het bezoeken van een andere locatie. De afwisseling in mijn werkzaamheden maakt elke dag anders en uitdagend.’’

Kennismaking Kolibri
‘’Voordat ik bij Kolibri werkte, had ik nog nooit een orchidee gekocht. Ik associeerde het als kamerplant in de vensterbank. Maar nu ik hier werk, heb ik een nieuwe waardering voor orchideeën gekregen. Ik vind het geweldig dat er rekening wordt gehouden met interieurtrends en zou nu elke orchidee in huis willen neerzetten.

Een hoogtepunt in mijn werk is het voeren van functioneringsgesprekken met onze medewerkers. Dit tweezijdige gesprek tussen werkgever en werknemer biedt ons de kans om de ontwikkeling en ambities van onze medewerkers te bespreken. Het is erg bevredigend om te luisteren naar hun verhalen en hen te adviseren bij hun persoonlijke ontwikkeling.’’

Kolibri en haar medewerkers
‘’Kolibri investeert graag in haar medewerkers door middel van training en ontwikkeling. We zijn onlangs gestart met de Mflix Academy, een trainingsplatform waar onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen in samenwerking en leiderschap. Ik blijf up-to-date door het volgen van nieuws, HR-platforms en klankbordgroepen om op de hoogte te blijven van cao-ontwikkelingen en veranderingen in arbeidswetten.’’

Het leukste aan jouw baan…
‘’Maar wat ik het leukste vind aan mijn baan bij Kolibri is de samenwerking met onze medewerkers. Het adviseren en begeleiden van hen om hun ambities waar te maken, geeft mij voldoening. Bij Kolibri krijgen medewerkers de mogelijkheden om zich te ontwikkelen, wat erg fijn is.

Als je op zoek bent naar een werkgever die investeert in haar medewerkers en waar je dagelijks uitgedaagd wordt, dan is Kolibri zeker iets voor jou!’’

Wil jij meer weten van onze Kolibri medewerkers? Houd onze blog dan goed in de gaten.

Meer volgen van Kolibri Company? Via onze socialmediakanalen inspireren we je met de leukste foto’s, video’s en geven we een kijkje achter de schermen.

Instagram: @kolibri_company_
Facebook: @KolibriCompany

Gerelateerde Stories

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2