Skip to content

Kolibri stories | Maak kennis met Wendy, onze content marketeer

Maak kennis met Wendy, onze content marketeer bij Kolibri Company. Ben je benieuwd naar de persoon achter de social media posts en blogs? Zij is degene die ervoor zorgt dat de boodschap van Kolibri zoveel mogelijk mensen bereikt. In deze blog kom je meer te weten over haar functie, haar dagelijkse werkzaamheden en haar favoriete Kolibri Orchids.

Kennismaking Kolibri Company
‘’Sinds januari 2022 werk ik bij Kolibri Company als content marketeer. Voordat ik in dienst kwam, schreef ik iedere maand als freelancer een blog voor Kolibri. Toen er een vacature voor content marketeer werd geplaatst, waagde ik een kans om te solliciteren. Het bedrijf sprak me aan en ik vind orchideeën en kamerplanten mooie producten. Dat is niet onbelangrijk als je er zoveel over moet schrijven en creatieve ideeën voor moet bedenken.

Als content marketeer schrijf ik nieuwsbrieven en samen met het marketingteam zorg ik ervoor dat Kolibri Company op de juiste manier gepromoot wordt. Daarnaast beheer ik socialmediakanalen, de website en schrijf ik blogs. Nu kun je wel raden wie deze blog schrijft! 😉 Naast deze taken, hebben klanten met mij contact bij vragen over bestellingen of producten.’’

Kolibri dag
‘’Een typische dag begint om 8 uur ‘s ochtends met het verwerken van binnengekomen e-mails van de klantenservice. Vervolgens ga ik aan de slag met taken die prioriteit hebben, zoals het plaatsen van nieuwe teksten op onze website of het samenstellen van berichten voor social media. Na de lunch is het tijd om foto’s van nieuwe plantensets te maken en loop ik door de kas om leuke stories te maken voor Instagram. ‘’

Favoriete Kolibri Orchids
‘’Als je mij vraagt naar mijn favoriete Kolibri Orchids, dan is het antwoord duidelijk: Kolibri Orchids Pirate Picotee. Deze Kolibi Orchids heeft een prachtig bloempatroon!’’

 

Opvallendste dag
‘’De kerstperiode is een periode die er voor mij uitspringt. De voorbereidingen beginnen al in juni met een fotoshoot waarbij nieuwe plantensets ontwikkeld worden.

Mijn functie breidt steeds verder uit en sinds kort ben ik gestart met fotografie. Ik krijg hiervoor de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen als content marketeer voor Kolibri Company en volg fotografie cursussen.

Het leukste aan mijn baan? Elke kleurrijke dag is anders en ik krijg hier veel energie van! Ondanks mijn kantoorbaan, kom ik veel op de werkvloer om foto’s en video’s te maken voor social media of producten. ‘’

In deze blog heb je kennisgemaakt met Wendy, onze content marketeer bij Kolibri Company. Houd de Kolibri stories goed in de gaten om een inkijkje te krijgen van onze Kolibri medewerkers.

Meer volgen van Kolibri Company? Via onze socialmediakanalen inspireren we je met de leukste foto’s, video’s en geven we een kijkje achter de schermen.

Instagram: @kolibri_company_
Facebook: @KolibriCompany

Kolibri stories | Maak kennis met Wendy, onze content marketeer

Maak kennis met Wendy, onze content marketeer bij Kolibri Company. Ben je benieuwd naar de persoon achter de social media posts en blogs? Zij is degene die ervoor zorgt dat de boodschap van Kolibri zoveel mogelijk mensen bereikt. In deze blog kom je meer te weten over haar functie, haar dagelijkse werkzaamheden en haar favoriete Kolibri Orchids.

Kennismaking Kolibri Company
‘’Sinds januari 2022 werk ik bij Kolibri Company als content marketeer. Voordat ik in dienst kwam, schreef ik iedere maand als freelancer een blog voor Kolibri. Toen er een vacature voor content marketeer werd geplaatst, waagde ik een kans om te solliciteren. Het bedrijf sprak me aan en ik vind orchideeën en kamerplanten mooie producten. Dat is niet onbelangrijk als je er zoveel over moet schrijven en creatieve ideeën voor moet bedenken.

Als content marketeer schrijf ik nieuwsbrieven en samen met het marketingteam zorg ik ervoor dat Kolibri Company op de juiste manier gepromoot wordt. Daarnaast beheer ik socialmediakanalen, de website en schrijf ik blogs. Nu kun je wel raden wie deze blog schrijft! 😉 Naast deze taken, hebben klanten met mij contact bij vragen over bestellingen of producten.’’

Kolibri dag
‘’Een typische dag begint om 8 uur ‘s ochtends met het verwerken van binnengekomen e-mails van de klantenservice. Vervolgens ga ik aan de slag met taken die prioriteit hebben, zoals het plaatsen van nieuwe teksten op onze website of het samenstellen van berichten voor social media. Na de lunch is het tijd om foto’s van nieuwe plantensets te maken en loop ik door de kas om leuke stories te maken voor Instagram. ‘’

Favoriete Kolibri Orchids
‘’Als je mij vraagt naar mijn favoriete Kolibri Orchids, dan is het antwoord duidelijk: Kolibri Orchids Pirate Picotee. Deze Kolibi Orchids heeft een prachtig bloempatroon!’’

 

Opvallendste dag
‘’De kerstperiode is een periode die er voor mij uitspringt. De voorbereidingen beginnen al in juni met een fotoshoot waarbij nieuwe plantensets ontwikkeld worden.

Mijn functie breidt steeds verder uit en sinds kort ben ik gestart met fotografie. Ik krijg hiervoor de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen als content marketeer voor Kolibri Company en volg fotografie cursussen.

Het leukste aan mijn baan? Elke kleurrijke dag is anders en ik krijg hier veel energie van! Ondanks mijn kantoorbaan, kom ik veel op de werkvloer om foto’s en video’s te maken voor social media of producten. ‘’

In deze blog heb je kennisgemaakt met Wendy, onze content marketeer bij Kolibri Company. Houd de Kolibri stories goed in de gaten om een inkijkje te krijgen van onze Kolibri medewerkers.

Meer volgen van Kolibri Company? Via onze socialmediakanalen inspireren we je met de leukste foto’s, video’s en geven we een kijkje achter de schermen.

Instagram: @kolibri_company_
Facebook: @KolibriCompany

Gerelateerde Stories

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2