Skip to content

Kerst met Kolibri Company

Ga jij dit jaar voor een magische Kerst? Tover met Kolibri Company jouw interieur om tot een kleurrijke en magische Kerst. Tijdens de donkerste dagen van het jaar brengen onze orchideeën betoverende kleuren in huis.

Speciaal voor Kerst hebben we onze leukste kerstproducten uitgelicht. Bij aankoop van één van deze producten tover jij jouw huis om in kerstsferen én krijg je van ons een gratis bijpassende kerstboom ornament.

Witte orchidee, gouden sierpotten - kersttafel dekken

Gratis kerstboom ornament bij alle kerstartikelen

Tijdens de kerstperiode ontvang je bij aankoop van onze kerst producten een GRATIS kerstboomornament. Met dit leuke ornament maak jij je kerst set helemaal compleet. Bij het afrekenen kun je een keuze maken voor een witte, zilveren of gouden kerstboom. 
*Max. 1 kerstboom per bestelling 

Kerstdagen Kolibri Company

Maak van je huis een thuis…

Jouw thuis is een thuis waar je helemaal jezelf kunt zijn en goed bij voelt. Met Kerst zien we veel glanzende items in huis staan. Maar voel jij je heel het jaar rond goed in een luxe interieur met glanzende afwerkingen? Dan brengt interieurtrend Lush Life dit gevoel in huis, waar de witte orchidee zich veel laat zien. De witte orchidee staat voor elegantie, vrouwelijkheid en verbondenheid. Een mooie betekenis, wat tijdens Kerst de verbondenheid met jouw dierbaren symboliseert.

Feestdag | Christmas
Kerstdagen Kolibri Company
Groene plant Rhipsalis in witte sierpot met gouden details
Kerstdagen aankleding
Kerstdagen aankleding

Warme kleuren tijdens de donkere dagen…

Niet alleen wit en glans zien we tijdens Kerst. Ook de kleuren groen en violet laten rondom deze feestdagen hun sporen achter en zorgen voor een warme, harmonieuze sfeer in huis. Perfect om deze sfeervolle kleuren in huis te brengen. Wil jij na Kerst ook genieten van deze warme kleuren in jouw interieur? Bekijk interieurtrend Boutique Chic en laat je betoveren.

DIY: (Do it yourself)

Kerststukje met orchideeën - witte orchidee:

Kerststuk met orchideeën

Paarse orchidee - gouden sierpotten - gouden woonaccessoires - kerstboom ornament

Maak je eigen Kerst gift set 

Witte orchideeën en gouden sierpotten op kersttafel

Kersttafel opmaken met Kolibri Company

Tover jouw huis om in kerstsferen

Santa Claus is coming to town! Dit betekent de kerstspullen weer van zolder halen en beginnen met inrichten. Jouw eigen huis omtoveren in kerstsferen doe je niet alleen met een kerstboom, dit kun je ook doen met gezellige kaarsen, ornamenten, potten en planten. Zo haal je in een handomdraai zelf het kerstgevoel in huis.

Verzorgingstips nodig?

De beste verzorgingstips op een rijtje!

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2