Skip to content

Hoe vier je kerst met Kolibri?

Ga jij dit jaar wat leuks doen met kerst? Misschien vraag je je af wat is leuk om thuis te doen met kerst. Wij bij Kolibri vieren dit graag met je mee en inspireren je met de leuke kerstproducten om jouw kerstinterieur betoverend te maken. Ook geven we je leuke tips om jouw kerstdecoratie naar een hoger niveau te tillen, want tijdens de donkerste dagen van het jaar brengen onze orchideeën betoverende kleuren in huis.

Maar wat is de bedoeling van kerst? Kerstmis is een christelijke feestdag waarop de geboorte van Jezus Christus gevierd wordt. Gedurende de kerstperiode versieren we het binnenshuis met kerstdecoratie, zoals een kerstboom, lichtjes en kaarsen.

Ontdek onze leukste kerstproducten op deze pagina en bij aankoop van één van deze producten krijg je een gratis bijpassende kerstbijsteker.

Witte orchidee, gouden sierpotten - kersttafel dekken

Gratis kerstbijsteker bij alle kerstartikelen

Bij aankoop van een kerstproduct ontvang je een GRATIS kerstbijsteker
*Max. 1 kerstbijsteker per bestelling 

kerstbijsteker in het goud en zilver voor in de sierpot bij de orchidee

Hoe decoreer ik mijn huis met kerst?

Maak gebruik van feestelijke kerstproducten. Welke kleuren voor kerst zijn dan leuk om toe te passen? Je kunt verschillende kleuren kiezen met een glanzende afwerking. Door de glans krijg je meteen een feestelijk effect in jouw interieur. Kleuren die hier goed bij passen zijn goud, zilver en wit. Wil jij jouw woonkamer decoreren voor kerst? Dan kun je hier mooie orchideeën in gouden of zilveren sierpotten plaatsen. Zo heb je er niet alleen voor en tijdens kerst plezier van, maar ook na kerst kun je nog lang genieten van orchideeën. Kies voor witte orchideeën als je elegantie, sereniteit en verbondenheid in huis wilt halen. Deze prachtige kleur past goed bij kerst en symboliseert de verbondenheid met jouw dierbaren.

Wil jij tijdens kerstdiner jouw gasten verrassen met een prachtige kersttafel? Klik dan op onderstaande button om een prachtige tafel op te maken.

Witte orchidee, gouden sierpotten - kersttafel dekken
Groene plant Rhipsalis in witte sierpot met gouden details
Kerstdecoratie - witte orchidee in gouden en witte sierpot met gouden dienblad in woonkamer
Kerstdecoratie - witte orchidee in zilveren sierpot en wit dienblad met kerstboomornament

Welke kleur kerstversiering?

Niet alleen goud, zilver en wit met een glans zien we tijdens kerst. Ook de kleuren groen en violet laten rondom deze feestdagen hun sporen achter en zorgen voor een warme, harmonieuze sfeer in huis. Perfect om deze sfeervolle kleuren in huis te brengen. Kies twee hoofdkleuren die jij mooi vindt en decoreer op basis hiervan het huis in kerstsferen met leuke items als sierpotten, kerstornamenten, kerstbeeldjes en lichtjes om helemaal in de kerstsfeer te komen.

DIY kerst: (Do it yourself)

Kerststukje met orchideeën - witte orchidee:

Kerststuk met orchideeën

Paarse orchidee - gouden sierpotten - gouden woonaccessoires - kerstboom ornament

Maak je eigen kerst plantenset

Witte orchideeën en gouden sierpotten op kersttafel

Kersttafel opmaken met Kolibri Company

Wat kun je zelf maken voor kerst?

Zelf aan de slag met leuke do it yourself voor kerst? Een aantal leuke ideeën zijn:

Verzorgingstips nodig?

De beste verzorgingstips op een rijtje!

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2