Close
Skip to content

Al eeuwenlang zijn de kolibrie en de orchidee verwikkeld in een mysterieus spel der verleiding. De kolibrie zorgt voor bestuiving van de meest verbazingwekkende orchideeën. Die op hun beurt de kolibrie verleiden met hun kleurrijke bloemen, prachtige vormen en heerlijke nectar. Het is een krachtige match die grenzeloze schoonheid creëert.

Kolibri is geïnspireerd op deze gepassioneerde samenwerking die de natuur verrijkt. De collectie biedt geweldige orchideeën en prachtige groene planten, perfect passende potten en stijlvolle woonaccessoires. Met een Kolibri haal je de kracht van de natuur in huis, boordevol positieve energie. Zo transformeert elk huis naar een plek waar je tot rust komt, waar je je goed voelt en waar je je gelukkig waant.

Kopie van Zonder titel (3)

Wie zijn wij?

Kolibri Company desiree

Desiree

“Ik ben constant op zoek naar de mooiste orchideeën. Inmiddels zijn er meer dan 101 verschillende Phalaenopsis variëteiten te ontdekken in de collectie van Kolibri Orchids. Ik selecteer de orchideeën op basis van basis van verfijnde details en een unieke uitstraling.”

Lotte

Lotte

“Van het verzorgen van fotografie tot het ontwerpen van klantengericht POS materiaal, ik help je hier graag mee! Ik sta altijd klaar om jouw te voorzien van de beste adviezen over het inzetten van marketing, zodat Kolibri gepromoot wordt met de juiste middelen, bij het juiste publiek en op de juiste plek.”

Demi

Demi

“Een vraag over de verzorging van jouw producten of hulp nodig bij styling? Je kunt voor al je vragen of handige tips terecht bij mij. Twijfel niet om een bericht te sturen via social media, een mail te sturen of te bellen.”

kOLIBRI COMPANY NADIA

Nadia

“Van het verzorgen van fotografie tot het ontwerpen van klantengericht POS materiaal, ik help je hier graag mee! Ik sta altijd klaar om jouw te voorzien van de beste adviezen over het inzetten van marketing, zodat Kolibri gepromoot wordt met de juiste middelen, bij het juiste publiek en op de juiste plek.”

Thijs

Thijs

“Ik help je graag met jouw schapindeling voor een succesvolle verkoop. Ik prikkel jou met nieuwe ideeën en ondersteun graag bij pakkende promoties.”

Rob

Rob

“Ik ben het meest blij als ik door de kassen loop. Naast het telen van onze groene en bloeiende planten is duurzaamheid iets wat mij dagelijks bezighoudt. Ik ga geen uitdaging uit de weg en innoveer het bedrijf continu, waardoor een duurzame toekomst steeds een stapje dichterbij komt.”

Kolibri company julian contact

Julian

“Dagelijks start ik vroeg in de ochtend om alle planten die zijn besteld vers uit de kwekerij te rapen. Daarna pak ik ze met zorg in, zodat ik zeker weet dat iedereen zo lang mogelijk van de prachtige producten kan genieten”

Tom

Tom

“Dagelijks biedt ik jou het mooiste en breedste assortiment aan en helpt jou met je digitale order. Samen met Thijs zorg ik ervoor dat onze unieke collectie van Kolibri Company een ware verrijking is op elk winkelschap.”

Kolibri Orchids

Meer dan 101 verschillende Phalaenopsis variëteiten, geselecteerd op basis van verfijnde details en een unieke uitstraling. Een premium kwaliteit, jaarrond leverbaar.

Logo Kolibri Orchids wit RGB

Kolibri Greens

Een mix van trendy groene planten die een kruisbestuiving vormen met Kolibri Orchids. Ze doen je denken aan een kleine jungle in huis. Alle groene planten bieden jou een solide basis van premium kwaliteit en houdbaarheid.

Logo Kolibri Greens wit RGB

Kolibri Home

Een selectie van perfect passende potten voor Kolibri Orchids en Kolibri Greens, aangevuld met stijlvolle woonaccessoires voor in huis. Een perfecte match, die is gebaseerd op actuele trends. 

Logo Kolibri Home wit RGB

Verzorgingstips nodig?

De beste verzorgingstips op een rijtje!

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2