Skip to content

Ontsnap aan de drukte met Melodiez,
de unieke natuur geluiden huisjes.

Bij Kolibri Company en Melodiez hebben we de handen ineengeslagen om een bijzonder product te creëren dat uw dagelijkse leven verrijkt met de rustgevende geluiden van de natuur. Onze kleine box met natuurgeluiden brengt de buitenwereld naar binnen, met vogelgeluiden, zeegeluiden en zelfs de geluiden van een levendige jungle. Dit product biedt een unieke en verfrissende ervaring voor elke ruimte in uw huis.

Welke geluiden hoor je in de geluid-box?

Vogel-, zee- en jungle geluiden in één box.

oranje orchidee - Mono Bouquet

Vogel

Het Mono Bouquet bestaat uit drie dezelfde Kolibri Orchids met potmaat 12 centimeter. Dit boeket met orchideeën wordt geleverd met Basket, inlay met waterreservoir en drie WaterWicks.

witte orchideeën - Field Bouquet

Zee

Het Field Bouquet bestaat uit drie Kolibri Orchids met dezelfde kleur, maar uit verschillende families. Eén Kolibri Orchids heeft potmaat 12 centimeter en de overige potmaat 9 centimeter. Naast de Kolibri Orchids staan ook drie Kolibri Greens met potmaat 6 centimeter in het boeket.

geel rode orchidee - Jungle Bouquet

Jungle

Het Jungle Bouquet bestaat uit drie dezelfde Kolibri Orchids met potmaat 9 centimeter en drie Kolibri Greens met potmaat 6 centimeter.

Ontdek de Magie van Vogelgeluiden

Onze vogelhuisjes met geluid zijn ontworpen om uw zintuigen te prikkelen en een moment van ontspanning te bieden. De rustgevende vogelgeluiden zorgen voor een kalme en serene sfeer, ideaal voor in de woonkamer, slaapkamer of zelfs op het toilet. Dankzij de ingebouwde bewegingsmelder wordt het geluid geactiveerd wanneer u de ruimte betreedt, waardoor u telkens weer verrast wordt door het vrolijke getjilp van vogels.

Perfect voor Elke Ruimte

Of u nu op zoek bent naar een vogelgeluiden huisje voor op het toilet of een vogelhuisje met geluid voor in de hal, onze kleine box past perfect in elke ruimte. Het compacte en stijlvolle ontwerp maakt het een mooie aanvulling op uw interieur, terwijl de natuurlijke geluiden een ontspannende ambiance creëren.

Verschillende Geluiden voor Verschillende Stemingen

Onze natuurgeluiden box biedt meer dan alleen vogelgeluiden. Met een simpele schakelaar kunt u kiezen tussen kalmerende zeegeluiden of de exotische geluiden van een jungle. Zo kunt u de geluiden aanpassen aan uw stemming of de sfeer die u wilt creëren in uw huis.

Waarom Kiezen voor Ons Vogelgeluiden Huisje?

  • Unieke samenwerking: Dit product is een resultaat van de samenwerking tussen Kolibri Company en Melodiez, twee merken die bekend staan om hun passie voor natuur en geluid.
  • Bewegingsmelder: Het vogelhuisje met geluid is uitgerust met een sensor die het geluid activeert zodra u de ruimte binnenkomt.
  • Veelzijdigheid: Perfect voor elke ruimte in huis, van de wc tot de woonkamer.
  • Natuurlijke Geluiden: Kies uit vogelgeluiden, zeegeluiden of jungle geluiden om de perfecte ambiance te creëren.

Een Cadeau van de Natuur

Dit vogelgeluiden huisje is niet alleen een traktatie voor uzelf, maar ook een geweldig cadeau voor vrienden en familie. Het brengt een stukje natuur in hun dagelijks leven en zorgt voor momenten van rust en ontspanning.

Breng de magie van de natuur in uw huis met onze kleine box met natuurgeluiden. Laat de rustgevende vogelgeluiden, het kalmerende geluid van de zee, of de exotische geluiden van de jungle uw zintuigen betoveren. Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en geniet van de serene geluiden van de natuur, waar en wanneer u maar wilt.

Bestel Nu

Ontdek het ultieme vogelgeluiden huisje met geluid, speciaal ontworpen voor elke ruimte in uw huis. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de rust en sereniteit die onze unieke natuurgeluiden box te bieden heeft.

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2