Skip to content

Combineer planten in pot met onze mix & match tool

Stel jouw favoriete planten in pot combinatie samen

Creëer zelf jouw favoriete plant in pot combinatie samen naar hartenlust. Deze tool hebben we ontwikkeld, zodat jij je creativiteit erop los kan laten gaan en je naar wens de items van Kolibri Company kunt samenstellen. Met onze mix & match tool kies jij jouw favoriete plant uit, kies je uit de verschillende maten van de plant en kies je welke sierpot er jij mooi bij vindt staan. Ook kun je verschillende accessoires toevoegen om er een geheel van te maken. Met keuze uit meer dan 9 verschillende soorten kleuren orchideeën, verschillende types groene planten en een selectie van perfect passende potten én trendy woonaccessoires kan jij ieder saai hoekje in huis omtoveren met een gave set die al snel een complimentje zal uitlokken. Ook leuk om planten in een pot cadeau te doen.

Mix & Match

Stel de perfecte pot-plant-combinatie samen!

Kies simpelweg een mooie plant,
match hem met een perfect passende pot,
en je hebt de perfecte eyecatcher voor in huis!

Arrangementen

Creëer jouw gepersonaliseerde arrangement!

Kies een ondergrond,
combineer perfect passende potten en planten
en selecteer een accessoire voor de finishing touch

Orchideeën – Kolibri Orchids

Planten in pot kun je perfect combineren met onze premium Phalaenopsis orchideeën van Kolibri Orchids. Wil jij een bijzondere orchidee kopen? Dat kan bij ons in de shop! Kies uit maar liefst 9 verschillende kleuren. Van orchideeën kopen met de meest unieke patronen tot een prachtige witte orchidee; wij hebben ze met liefde voor je gekweekt in onze kwekerijen in Naaldwijk en Maasdijk. Premium orchideeën van hoogwaardige kwaliteit waar je maandenlang van kunt genieten. Een orchidee verzorgen moeilijk? Met de tips van kweker Rob kunnen zelfs de mensen met de minst groene vingers hun orchidee makkelijk verzorgen.

Groene plant in pot – Kolibri Greens

Groene planten kopen die makkelijk te verzorgen zijn doe je hier! Onze planten, wij noemen ze ook wel onze bikkels, zijn niet kapot te krijgen. Met een breed assortiment succulenten, sansevieria’s, schefflera’s en vriesea’s zit jij goed. Ga jij liever voor wat meer body en vind je het leuk om plantensets neer te zetten in jouw interieur? Neem dan eens een kijkje op onze plantensets pagina. Hier kun je volop inspiratie opdoen voor plantensets kopen in verschillende woontrends.

Woonaccessoires – Kolibri Home

De leukste toevoeging wanneer je planten in pot gaat kopen zijn onze woonaccessoires. Hiermee creëer je namelijk een speels effect en maak je de look compleet tot een verbluffende planten set voor bij jou thuis. Het gaat om de kleine details die jouw orchidee of groene plant compleet maken!   

Hoe weet ik of mijn planten in pot mooi staan in mijn interieur?

Wil jij planten in pot bestellen voor thuis maar weet je niet zo goed welke planten of orchideeën mooi staan in jouw huis? Je kunt nu heel gemakkelijk je eigen planten set configureren in bovenstaande tool. Je kunt daarbij een passende omgeving kiezen die lijkt op jouw eigen interieur. Planten in pot kopen was nog nooit zo op maat gemaakt!

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2