Skip to content

Orchidee boeket | Kolibri Bouquet

Op zoek naar een boeket aan bloemen dat maandenlang meegaat? Omarm het mooie van natuur met onze Kolibri Bouquet. Een orchidee boeket dat voorzien is van een handige inlay met waterreservoir. De voordelen van het boeket met orchidee op een rij:

–   Maandenlang houdbaar
–   Genieten van het mooie van natuur
–   Orchideeën voorzien zichzelf van water
–   Kant-en-klare orchidee boeketten
–   Zelf boeket samenstellen online

Welke orchideeën boeketten zijn er?

In onze webshop heb je keuze uit het Mono, Field of Jungle Bouquet.

oranje orchidee - Mono Bouquet

Mono Bouquet

Het Mono Bouquet bestaat uit drie dezelfde Kolibri Orchids met potmaat 12 centimeter. Dit boeket met orchideeën wordt geleverd met Basket, inlay met waterreservoir en drie WaterWicks.

witte orchideeën - Field Bouquet

Field Bouquet

Het Field Bouquet bestaat uit drie Kolibri Orchids met dezelfde kleur, maar uit verschillende families. Eén Kolibri Orchids heeft potmaat 12 centimeter en de overige potmaat 9 centimeter. Naast de Kolibri Orchids staan ook drie Kolibri Greens met potmaat 6 centimeter in het boeket.

geel rode orchidee - Jungle Bouquet

Jungle Bouquet

Het Jungle Bouquet bestaat uit drie dezelfde Kolibri Orchids met potmaat 9 centimeter en drie Kolibri Greens met potmaat 6 centimeter.

Hoe werkt een orchidee boeket?

Wanneer we jouw Kolibri Bouquet inpakken, verzenden we deze in twee delen. Hierdoor worden de Kolibri Orchids en Kolibri Greens het veiligst verzonden. Zodra alle producten in huis zijn, kun je beginnen met stylen. Superleuk! Maar hoe stel je het orchideeën boeket samen? We leggen het je graag uit.

Stap 1

Vul het waterreservoir in de inlay tot de aangegeven lijn/ kromming van het plastic met water. Let op: voorkom dat het water daarboven komt, anders staan de wortels van de orchidee in het water. Dit vindt de plant niet fijn.

Inlay met waterreservoir

Stap 2

Duw de WaterWicks in de onderkant van de kweekpot totdat het staafje er helemaal in verdwenen is. Let op: dit is meestal al voor je gedaan. Mocht dit nog niet gedaan zijn, zorg ervoor dat je het hart van de Kolibri Orchids vasthoudt wanneer je de WaterWick in de kweekpot duwt. Hiermee voorkom je dat de Kolibri Orchids uit de kweekpot geduwd wordt. Herhaal dit bij elke Kolibri Orchids.

Waterwick

Stap 3

Op naar de volgende stap. Je kunt nu elke Kolibri Orchids in de inlay zetten. Zorg dat de WaterWicks goed onder water liggen. Via de WaterWicks kunnen de planten zichzelf voorzien van water. Op deze manier kunnen de planten nooit te veel water krijgen.

Heb je een orchidee boeket met groene planten? Dan kun je ook de Kolibri Greens in de inlay zetten.

Optioneel: decoreer het Kolibri Bouquet met Tillandsia. 

WaterWicks in water

Stap 4:
Plaats de inlay in de Reed Basket of Cotton Basket. 

Witte orchideeënboeket in rieten mand

Stap 5

Klaar! Nu kun je jouw Kolibri Bouquet een fijne plek in huis geven en genieten van natuur.

Controleer 1 x per week het waterniveau in het waterreservoir door inlay uit de schaal te halen. Zie je dat het water op is? Dan kun je gemakkelijk in het midden van de inlay het water vullen.

Witte orchideeën in orchidee boeket

Stel zelf jouw Kolibri Bouquet samen

Zelf jouw Kolibri Bouquet samenstellen kan ook! Een creatieve klus om een volledig orchideeën boeket naar eigen smaak te stylen.

Wil jij zelf aan de slag gaan? Met onderstaande producten stel je binnen een handomdraai een boeket met orchideeën samen.

Lees welke producten je nodig hebt:

De basis:
–   Kies een Reed Basket of Cotton Basket uit
–   Kies een inlay naar keuze uit (Mono, Field of Jungle). Deze wordt geleverd met WaterWicks

Inhoud:
–   Kies aan de hand van de inlay drie Kolibri Orchids uit
–   Kies wanneer nodig drie Kolibri Greens uit (bij een Field of Jungle inlay)

Decoreren:
Om het Kolibri Bouquet af te stylen, kun je tillandsia gebruiken

Verzorgingstips nodig?

De beste verzorgingstips op een rijtje!

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2