Skip to content

Al eeuwenlang zijn de kolibrie en de orchidee verwikkeld in een mysterieus spel der verleiding. De kolibrie zorgt voor bestuiving van de meest verbazingwekkende orchideeën. Die op hun beurt de kolibrie verleiden met hun kleurrijke bloemen, prachtige vormen en heerlijke nectar. Het is een krachtige match die grenzeloze schoonheid creëert.

Kolibri is geïnspireerd op deze gepassioneerde samenwerking die de natuur verrijkt. De collectie biedt geweldige orchideeën en prachtige groene planten, perfect passende potten en stijlvolle woonaccessoires. Met een Kolibri haal je de kracht van de natuur in huis, boordevol positieve energie. Zo transformeert elk huis naar een plek waar je tot rust komt en waar je je goed voelt.

Kopie van Zonder titel (3)

Wie zijn wij?

Kolibri Company desiree

Desiree

“Ik ben constant op zoek naar de mooiste orchideeën. Inmiddels zijn er meer dan 101 verschillende Phalaenopsis variëteiten te ontdekken in de collectie van Kolibri Orchids. Ik selecteer de orchideeën op basis van basis van verfijnde details en een unieke uitstraling.”

Rob

Rob

“Ik ben het meest blij als ik door de kassen loop. Naast het telen van onze groene en bloeiende planten is duurzaamheid iets wat mij dagelijks bezighoudt. Ik ga geen uitdaging uit de weg en innoveer het bedrijf continu, waardoor een duurzame toekomst steeds een stapje dichterbij komt.”

Lotte

Lotte

“Van het verzorgen van fotografie tot het schrijven van bijpassende productomschrijvingen, ik zorg ervoor dat jij alles komt te weten over onze producten! Daarnaast voorzie ik je dagelijks van de leukste dosis inspiratie op onze socialmediakanalen.”

kOLIBRI COMPANY NADIA

Nadia

“Dagelijks zorg ik ervoor dat alle bestellingen ons bedrijf verlaten. Daarnaast ben ik bezig met het inrichten en onderhouden van onze digitale winkel. Heb jij goede ideeën die wij zouden kunnen toepassen, dan hoor ik dat altijd graag!”

Thijs

Thijs

“Heb jij een bloemenwinkel of tuincentra? Dan help ik je graag met jouw schapindeling voor een succesvolle verkoop. Ik prikkel jou met nieuwe ideeën en ondersteun graag bij pakkende promoties.”

Tom

Tom

“Ik zorg ervoor dat de unieke collecties van Kolibri Company een ware verrijking is op elk winkelschap. Wij richten ons op alle bloemenwinkels en tuincentra door heel Europa. Kijk maar eens bij onze verkooppunten waar je onze Kolibri’s allemaal kunt vinden!”

Over ons

Wendy

“Ik houd nauw contact met klanten om vragen te beantwoorden over zowel de bestellingen, als vragen met betrekking tot verzorging. Samen met de klant gaan we op zoek naar een oplossing en zorgen we ervoor dat we tevreden zijn. Daarnaast ga ik het gesprek aan om leuke en passende content te maken voor onze socialmediakanalen om je te inspireren met de leukste foto’s en video’s.”

Sabine met orchidee - over ons pagina

Sabine

“Het Kolibri Orchids assortiment stel ik samen om ervoor te zorgen dat de mooiste en kwalitatiefste orchideeën bij jou in huis staan. Ik test nieuwe soorten op groei, kwaliteit en werk nauw samen met mijn collega’s om nieuwe soorten toe te voegen.”

Kolibri Orchids

Meer dan 101 verschillende Phalaenopsis variëteiten, geselecteerd op basis van verfijnde details en een unieke uitstraling. Een premium kwaliteit, jaarrond leverbaar.

Logo Kolibri Orchids wit RGB

Kolibri Greens

Een mix van trendy groene planten die een kruisbestuiving vormen met Kolibri Orchids. Ze doen je denken aan een kleine jungle in huis. Alle groene planten bieden jou een solide basis van premium kwaliteit en houdbaarheid.

Logo Kolibri Greens wit RGB

Kolibri Home

Een selectie van perfect passende potten voor Kolibri Orchids en Kolibri Greens, aangevuld met stijlvolle woonaccessoires voor in huis. Een perfecte match, die is gebaseerd op actuele trends. 

Logo Kolibri Home wit RGB

Verzorgingstips nodig?

De beste verzorgingstips op een rijtje!

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2