Skip to content

Vers van de kweker

Gratis verzending vanaf 50,- in NL/ BE & DE

Binnen 1-3 werkdagen bij jou thuis

Paascadeaus

Vier het voorjaar en bezorg iemand een grootse glimlach

Tijdens Pasen is het extra leuk om jouw familie en vrienden te verrassen met onze paas giftsets. Bij deze sets is er gekozen voor vreugdevolle en zachte kleuren om een lach op ieders gezicht te creëren.

DIY: (Do it yourself)

Paasdecoratie - gele orchidee, groene planten, zandkleurige sierpotten

Maak je eigen paashoekje

Paastafel opmaken met Kolibri Company

Interieurtrend Optimism

Paasdecoratie

Het ultieme paasgevoel

Wat te doen met Pasen thuis? Maak jouw huis “paas-klaar” met de trendy groene planten, stijlvolle orchideeën en de vrolijke potten van Kolibri Company en geniet met elkaar van de paasactiviteiten. De zachte tinten zoals wit en lila in combinatie met geel zorgen voor het ultieme paasgevoel. Bekijk alle orchideeën via onderstaande button om jouw interieur te verrijken met kleur.

PRINT-OKPlantnieuwecollectie2023-2
PRINT-OKPlantnieuwecollectie2023-21
WEB-OKPlantnieuwecollectie2023-35
PRINT-OKPlantnieuwecollectie2023-48
PRINT-OKPlantnieuwecollectie2023-72

Paasversiering

Ben jij op zoek naar leuke paasversiering? Bij Kolibri Company hebben we mooie orchideeën en vrolijke accessoires om jouw huis te versieren. Paasversiering voegt warmte en kleur toe in het interieur, zodat jouw Pasen onvergetelijk wordt.

Wat is het verhaal achter Pasen?

De kleurrijke maand april komt steeds dichterbij, dus ook Pasen. Maar wat is het verhaal achter Pasen? Pasen is een christelijk feest waar de wederopstanding van Jezus wordt gevierd. Er is hoop op een betere wereld: een wereld waarin we omzien naar elkaar en liefde uitdelen. Maar hoe heten de dagen rondom Pasen? Wij noemen dit de lentekriebeldagen. De lentekriebels zijn volop aanwezig en de woningen worden versierd voor het ultieme paasgevoel. Op deze pagina zullen we je inspireren met de leukste paasdecoraties voor jouw interieur.

 

PRINT-OKPlantnieuwecollectie2023-28

Verzorgingstips nodig?

De beste verzorgingstips op een rijtje!

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2