Skip to content

Vers van de kweker

Gratis verzending vanaf 50,- in NL/ BE & DE

Binnen 1-3 werkdagen bij jou thuis

Relatiegeschenken

Wat geef je als relatiegeschenk?

Relatiegeschenken spelen een rol bij het versterken van jouw zakelijke relaties. Heb jij een bloemenwinkel, sieradenboetiek of werk jij veel samen met partners in de communicatiewereld? Wie weet vraag je je dan af ‘Wat is een relatiegeschenk binnen de zakelijke wereld?’.

Het geven van een origineel relatiegeschenk is een mooie blijk van waardering voor partners, klanten maar ook voor personeel. Een populair en elegant relatiegeschenk die jouw vraag beantwoord, is het geven van een orchidee. De orchidee symboliseert schoonheid en waardering, daarnaast worden ze geassocieerd met luxe en verfijning.

Wat geef je je personeel?

Jouw personeel waarderen versterkt de band en draagt bij aan het werkplezier. Om een blijk van waardering te tonen voor hun inzet en toewijding kun je personeel een relatiegeschenk geven. Het geven van een orchidee symboliseert hier harmonie en groei. Het geeft een positieve boodschap en creëert een fijne werkomgeving. Als bedrijf kun je ervoor kiezen om orchideeën te geven tijdens speciale gelegenheden zoals jubilea, verjaardagen of als bedankje.

Wil jij als bedrijf verzekerd zijn van leuke relatiegeschenken? Bijvoorbeeld dat jouw medewerker een mooie orchidee krijgt tijdens zijn of haar verjaardag? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Witte orchideeën
Mensen, witte orchideeën
Groene plant
Witte ornament vogel

Wie regelt relatiegeschenken?

Het regelen van relatiegeschenken is een proces waar veel tijd in wordt gestoken. Deze taak kun je overdragen aan verschillende bedrijven, zo ook aan Kolibri Company. Het is mogelijk om met ons samen te werken om zo de leukste en origineelste relatiegeschenken aan te bieden. Zo bieden wij orchideeën als los cadeau. Dit kan gecombineerd worden in een leuke sierpot of zelf tot kamerplantenset. Afhankelijk naar wat voor cadeau op zoek bent in een bepaalde prijsklasse.

Wil jij meer weten en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Hoe cadeaubon leuk verpakken?

Op zoek naar een relatiegeschenk maar blijft de keuze lastig? Naast onze producten is het mogelijk om een gift voucher als relatiegeschenk te geven. Deze cadeaubon pakken wij leuk in, zodat de ontvanger verrast wordt met een mooi cadeau. Zelf onze gift voucher inpakken? Met de volgende tips pak je deze leuk in:

  • Kies een mooie envelop of een doos of tas van klein formaat
  • Kies een kleurrijk crêpepapier uit
  • Plaats het crêpepapier in de verpakking en leg de gift voucher hierop
  • Voeg eventueel confetti of feestelijke glitters toe
  • Sluit de verpakking en jouw cadeau is er klaar voor om verzonden te worden
Cadeaubon - gift voucher

Verzorgingstips nodig?

De beste verzorgingstips op een rijtje!

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2