Close
Skip to content

Ontdek onze woontrends. 

Van een Scandivanisch interieur tot een Optimistisch interieur, er is voor ieder wat wils. Want iedereen voelt zich thuis in een ander interieur. Maak van je huis een thuis waar je tot rust komt, waar je je goed voelt en waar je je gelukkig waant…

Laat je inspireren door #greenupwithkolibri

Neem een kijkje in onze stijlkamers en laat je inspireren. Volg ons op Instagram en deel jouw stijl met #greenupwithkolibri

Groene planten en orchideeën stijlen volgens de laatste interieurtrends

Kan jouw interieur wel een groene boost gebruiken? Wij hebben de laatste interieurtrends voor jou op een rijtje gezet, zodat je zeker weet dat jij een prachtige plantenset of orchideeën in sierpotten koopt passend bij jouw interieurstijl. Scroll verder en bekijk de mogelijkheden!

Orchideeën kopen die passen in een warm interieur

Wil jij planten kopen voor in jouw interieur? Kijk dan eerst wat voor soort interieur jij hebt! Heeft jouw interieur een aantal wereldse tinten, zoals accessoires vanuit verre landen en houd jij van terracotta-achtige kleuren? Dan past jouw interieur bij de interieurtrend die wij Ethnic noemen. Deze trend brengt direct warmte en sfeer met zich mee. Daarnaast hebben wij ook de warme trend die wij Hotel Chic noemen. Dit interieur zou je namelijk zo kunnen vinden in een luxe hotel. Heb jij sensuele stoffen, zoals velours en warme goudtinten in huis? Dan ben je op de Hotel Chic trendpagina aan het juiste adres.

Planten kopen voor een rustig interieur

Houd je ervan dat alles rustig en clean is in huis, zodat jij thuis helemaal tot rust kan komen en heb je daarom veel natuurlijke meubels en lichte kleuren in huis? Dan klinkt dat voor ons als een echt Sanctuary interieur. Op deze pagina vind je vooral basic en tijdloze sierpotten die prachtig staan bij groene planten en orchideeën.  Wil je iets meer kleur toevoegen? Neem dan eens een kijkje op onze trendpagina met thema Romantic. Deze sierpotten zijn allemaal vrij neutraal, maar ook beschikbaar in zachtroze tinten. Deze pagina is bovendien ook een goede tip wanneer je een origineel Moederdag cadeau of een origineel Valentijncadeau wilt kopen.

Planten kopen voor een luxe interieur

Wil jij planten kopen voor in een luxe interieur? Neem dan een kijkje op de Luxury living pagina. Deze woonstijl zit vol met stralende, gouden en zilveren sierpotten, maar ook marmer komt voorbij. Orchideeën zijn een prachtige toevoeging om je luxe interieur compleet te maken.

Planten voor een speels interieur

Planten kopen voor in een speels interieur? Onze sierpotten en accessoires van trendpagina Optimism zitten bomvol leuke, speelse sierpotten met een knipoog. Van sierpotten met vrolijke gezichten tot vrolijke regenbogen. Wie wordt hier nou niet blij van? Wij in ieder geval wel!

Planten en orchideeën voor een stoer jungle interieur

De trend van nu: een urban jungle in huis. Maak jouw eigen urban jungle in huis door trend Into the Jungle in huis te halen. In dit trendthema vind je dierenprints, dierenpotten, natuurlijke materialen en patronen. Ben jij op zoek naar die stoere toevoeging aan jouw urban jungle? Neem dan eens een kijkje op trendpagina Urban. De hoofdkleuren binnen deze trend zijn: bruin, grijs en zwart. De sierpotten zijn stoer afgewerkt met een industriële look.

Verzorgingstips nodig?

De beste verzorgingstips op een rijtje!

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2