Skip to content

Vaderdagcadeaus

Wat is een leuk voor Vaderdag? We helpen je graag mee met het bedenken van een leuk en blijvend vaderdagcadeau. Even een snelle geschiedenisles, want wie heeft Vaderdag bedacht? De eerste Vaderdag werd gevierd in 1910 in de stad Spokane in Washington. Het initiatief kwam van een jonge tiener, waardoor later de feestdag aansloeg bij de Amerikaanse president.

Vaderdag is een speciale dag waarop we vader waarderen voor al hun liefde, zorg en toewijding. Een perfecte gelegenheid om ook jouw vader(figuur) te laten zien hoeveel je van hem houdt. Ontdek op deze pagina de leukste tips en vaderdagcadeaus om jouw vader mee te verrassen. 

Vaderdag

Welke zondag is het Vaderdag

In Nederland vieren we elk jaar Vaderdag, met bijpassende vaderdagcadeaus. We vieren dit elk jaar op de derde zondag in juni. Echter wordt het in België het op de tweede zondag van juni gevierd.

Op welke zondag is het Vaderdag in Nederland?

  • 2023 – 18 juni
  • 2024 – 16 juni
  • 2025 – 15 juni
  • 2026 – 21 juni

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Overweeg dan eens om je vader te verrassen met een prachtige orchidee. Niet alleen is deze plant mooi om te zien, het is ook nog eens een cadeau die lang meegaat.

Kolibri Company Vaderdag verzenddoos
Vaderdag
Vaderdag

Waar houden vaders van

Om het perfecte cadeau aan jouw vader te geven, kun je vragen wat hij leuk vindt. Of je weet wat hij leuk vindt en verrast hem met een bijpassend cadeau. Houdt jouw vader van tuinieren en van bloemen en planten? Of houdt hij ervan om het interieur te verblijden met groen? Dan is een orchidee of groene plant het perfecte vaderdagcadeau om te geven. Bovendien zijn orchideeën makkelijk te onderhouden en gaan ze lang mee, waardoor je vader er nog lang van kan genieten.

Tips voor jouw vaderdagcadeau

Ga voor een orchidee of groene plant. Een orchidee is niet alleen een geschenk voor Vaderdag, het blijft een langdurige herinnering aan deze speciale dag. Terwijl de bloemen bloeien, zal het een symbool worden van de groeiende band tussen jou en je vader. Je kunt kiezen voor:

Verzorgingstips nodig?

De beste verzorgingstips op een rijtje!

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2