Skip to content

Onze verzorgingstips

Hoeveel water heeft een orchidee nodig en moet je je Rhipsalis snoeien? Heb jij hulp nodig met jouw kamerplant verzorgen? Kweker Rob staat paraat om jou te helpen met de beste verzorgingstips. Met een beetje aandacht kun jij extra lang plezier hebben van jouw Kolibri planten. 

Heb jij vragen over de verzorgingstips of kom je er zelf niet helemaal uit? Twijfel dan niet om contact op te nemen! 

Orchidee verzorging

De orchidee is een prachtige bloeiende kamerplant en een van de populairste planten die er zijn. Dat is natuurlijk niet zo gek, want zeg nu zelf, die kleurrijke bloemen zijn toch geweldig? Om zo lang mogelijk van je prachtige orchidee te kunnen genieten, is het belangrijk je orchidee goed te verzorgen. 

orchidee verpotten verzorging orchidee kolibri orchids orchidee verpotten
Rhipsalis soorten

Rhipsalis verzorging

De Rhipsalis is een vrolijke en harige plant die niet kan ontbreken in jouw huis. De Rhipsalis is niet moeilijk om te verzorgen, en is daarom voor iedereen een makkelijke kamerplant. Om zo lang mogelijk van je Rhipsalis te kunnen genieten, is het belangrijk je groene kamerplant goed te verzorgen. 

Succulent (vetplant) verzorging

Hoe verzorg je een succulent? Dat is een vraag die bij vele mensen speelt. Gelukkig is een vetplant (succulent) verzorgen niet moeilijk. Het zijn makkelijke kamerplanten om te verzorgen. Een succulent wordt ook wel een vetplant genoemd, omdat ze hun water opslaan in bladeren of stengels.

Laat je inspireren door #greenupwithkolibri

Neem een kijkje in onze stijlkamers en laat je inspireren. Volg ons
op Instagram en deel jouw stijl met #greenupwithkolibri

Schrijf je in

en ontvang 10% korting in je mail!

Betalingsfooter HF2